Se invitasjonen her
 
Det er igjen duket for et nytt forfatterkurs med Jon Gangdal og Prego Mobile. Kurset strekker seg over to dager på historiske og vakre Engø Gård på Tjøme. Stedet er en perfekt ramme for å bli inspirert til å utvikle både pågangsmot og skriveferdigheter. Kursopplegget vil være en blanding av forelesninger, diskusjoner, øvelser og utveksling av erfaringer. I løpet av kurset vil du også kunne få en personlig vurdering og råd om hvordan du kan jobbe videre med ditt eget stoff.

Om du ønsker personlig veiledning, kan du sende inn noe du har skrevet. Dette må da sendes inn senest to uker før kurset. Det kan gjerne være en kortversjon (maks 2500 tegn) av en historie og/eller en disposisjon. Har du allerede skrevet noe av innholdet, kan du også legge ved noen sider (maks 5000 tegn). Alt som sendes inn, vil bli behandlet konfidensielt.

Kurset er et samarbeid mellom Prego Mobile og Jon Gandal. Jon Gangdal (f. 1954) har skrevet 25-30 håndbøker og dokumentarbøker (www.gangdal.com). Flere av dem er blitt bestselgere. Han er to ganger nominert til Brageprisen, og er i tillegg en morsom og meget erfaren foredragsholder og seminarleder. Ønsker du å lese mer om Jon? Da kan du lese hans forfatterpresentasjon her.

Her kan du lese litt hva som har blitt sagt om våre forfatterkurs:

«Går du med en forfatter i magen så er dette noe for deg! Det kan spare deg for mye skriving og arbeid som må gjøres om igjen – meget god valuta for pengene!» – Kjersti

«Jeg lærte at ingen ting er tilfeldig i skrivekunsten, hvert eneste ord har en misjon. Dessuten at man må ha avstand til temaet man skal skrive om når det er personlige erfaringer man skal skrive om. Det er viktig å være åpen og ikke tro at du er ferdig utlært. Gode tips på hvordan du kan bygge opp det du ønsker å formidle i skrift. Du blir tatt med på en FANTASTISK reise.» – Rita

 

Se invitasjonen her