Brian M Talgo

LITT OM FORFATTEREN

Brian M Talgo, portrettfoto av forfatterBrian M Talgo (f. 1954) er en ex-pat New Yorker som har vært bosatt i Norge siden 1981. Han er utdannet vegetasjonsøkolog, men jobber for tiden på Universitet i Oslo med administrative oppgaver.

I årenes løp har han vært snekker, lærer, miljøarbeider, biolog, datanerd, kokk, steinmurer, fabrikkarbeider, oversetter, teknokrat, butikkmedarbeider og mye annet rart. Han har reist mye og kalt mange forskjellige steder hjem, fra internasjonale storbyer til bittesmå fjellandsbyer. De mange mennesker og opplevelser han har møtt på den krokete veien danner mye av grunnlaget for det han skriver.

I tillegg til å skrive driver Brian M. Talgo med billedkunst, fotografi, samt spiller i progrock-kollektivet Gentle Knife. Hans første roman, The Beauregarde Affair, ble utgitt av PfoxChase i 2011. Han har i den senere tid utgitt flere noveller i ulike internasjonale antologier.

Brian bor på Søndre Nordstrand i Oslo med kone, sønn, to arrogante katter og altfor mange planter. En voksen datter er ikke langt unna.

BRIAN M. TALGOS BØKER UTGITT AV PREGO MOBILE

  • Tårer fra en tapt tid

    kr 299

OMTALER AV BØKENE / FORFATTEREN I MEDIA